Hugh Jackman onthult wanneer hij weer terugkeert als Wolverine: "Ik zie je in..."

Hugh Jackman onthult wanneer hij weer terugkeert als Wolverine: "Ik zie je in..."

Was 'Deadpool & Wolverine' echt de laatste keer dat we de acteur in de rol te zien krijgen?

Het was groot nieuws toen Hugh Jackman zijn terugkeer als Wolverine in Deadpool & Wolverine aankondigde. De acteur had eerst gezegd klaar te zijn met de rol na Logan (2017).

Maar toen hij de kans kreeg om met Ryan Reynolds samen te werken, kon Jackman geen nee zeggen. "Ik dacht, die twee personages samen. Ik wist gewoon [dat het moest]," aldus de acteur.

LET OP: dit artikel bevat spoilers voor Deadpool & Wolverine!

De laatste keer
Fans vragen zich nu af of Deadpool & Wolverine dan wel de laatste keer is, of dat Jackman de rol zal blijven spelen. In de film hint Deadpool (Reynolds) er voortdurend naar dat Marvel hem zal gebruiken "tot je 90 bent."

Jackman speelt daar nu op in met een korte video op Twitter. "Ik zie je in 2058," schrijft de acteur in de video. De acteur is momenteel 55 en zal dus 90 jaar oud zijn in 2058.

Grapje
De tweet is natuurlijk een grapje, maar opvallend is dat Jackman niets ontkracht. In tegenstelling tot destijds bij Logan heeft hij nu niet gezegd dat hij definief stopt. Er zijn zelfs geruchten dat Jackman weer terug zal keren in Avengers: Secret Wars.



NieuwsFilm

meest populair