3 grote films op SkyShowtime die je dankzij Ziggo gratis kijkt

3 grote films op SkyShowtime die je dankzij Ziggo gratis kijkt

De bekende telecomaanbieder biedt de content van de populaire streamingdienst SkyShowtime gratis aan.

Ziggo werkt sinds vorig jaar samen met SkyShowtime. Klanten met een TV Max-abonnement krijgen nu toegang tot de films en series van de streamingdienst. Deze drie films kun je nu gratis via SkyShowtime kijken dankzij Ziggo.

Super 8 (2011)
Regie: J.J. Abrams | Cast: Kyle Chandler, Elle Fanning, Joel Courtney, e.a. | Kijk direct
In de zomer van 1979 is een groep kinderen in een stadje in Ohio getuige van een catastrofaal treinongeluk terwijl ze met een super 8-camera een zombiefilm aan het maken zijn. Ze komen er al snel achter dat het geen ongeluk was. Wanneer er plotseling verdwijningen plaatsvinden en onverklaarbare dingen gebeuren, breekt er onrust uit. Een lokale sheriff probeert het mysterie te ontrafelen.



Migration (2023)
Regie: Benjamin Renner | Cast: Kumail Nanjiani, Elizabeth Banks, Awkwafina, e.a. | Kijk direct
Mack, de overbezorgde vader van een eendenfamilie, vindt het leven wel prima in zijn veilige vijver in New England. Zijn vrouw Pam wil echter meer van de wereld zien en de ganzen achterna richting Jamaica. Mack laat zich overhalen en gaat samen met zijn gezin op een avontuurlijke reis. Ze verdwalen echter en belanden uiteindelijk in New York.



Penoza: The Final Chapter (2019)
Regie: Diederik van Rooijen | Cast: Monic Hendrickx, Olga Zuiderhoek, Raymond Thiry, e.a. | Kijk direct
Drugskoningin Carmen van Walraven zit ondergedoken in Canada en leidt daar een anoniem leven. Wanneer een collega wordt lastiggevallen en Carmen de dader uit zelfverdediging doodt, wordt ze gearresteerd en uitgeleverd aan Nederland. Daar wachten haar een aantal wraakzuchtige vijanden.



NieuwsFilm

meest populair