De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Dit zijn de belangrijkste toevoegingen van deze week op Netflix.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.

The Whole Truth (2016)
Regie: Courtney Hunt | Cast: Keanu Reeves, Renée Zellweger, Gugu Mbatha-Raw, e.a. | Kijk direct
De advocaat Richard staat voor de zware taak om de tiener Mike te verdedigen die wordt aangeklaagd voor de moord op zijn rijke vader. Mike zwijgt in alle talen over zijn rol in de dood en alle getuigen lijken te liegen. Richard zoekt hulp bij een jonge advocate, Jenelle, die vastbesloten is om de waarheid boven tafel te krijgen.



Kingsman: The Secret Service (2015)
Regie: Matthew Vaughn | Cast: Taron Egerton, Colin Firth, Samuel L. Jackson, e.a. | Kijk direct
Straatschoffie Eggsy doet niet veel met zijn leven. Hij is gestopt met school en brengt het liefst hele dagen met zijn vrienden in de kroeg door. Maar wanneer hij wordt benaderd door Harry Hart, een zeer deftige man die een geheim agent blijkt te zijn, om deel te nemen aan speciaal trainingsprogramma voor spionnen, verandert zijn leven compleet. Eggsy moet de kneepjes van het vak leren terwijl de wereld wordt bedreigd door een slimmerik met de nodige gevaarlijke technologische snufjes.



Scary Movie (2000)
Regie: Keenen Ivory Wayans | Cast: Anna Faris, Regina Hall, Dave Sheridan, e.a. | Kijk direct
Na een moord op een klasgenote, ontdekken Cindy Campbell en haar vrienden dat er een seriemoordenaar op de campus rondwaart. De vrienden ontdekken dat de gemaskerde gek het op hen gemunt heeft. De moordenaar blijkt uit op wraak omdat de groep een jaar eerder op Halloween de aanrijding op een man heeft proberen te verdoezelen.



NieuwsFilm

meest populair