Dramatische score op Rotten Tomatoes voor 'Borderlands'

Dramatische score op Rotten Tomatoes voor 'Borderlands'

Eli Roth lijkt met zijn nieuwe game-verfilming geen goud in handen te hebben.

Regisseur Eli Roth scoorde vorig jaar nog een succes bij critici en horrorfans met de slasher-film Thanksgiving. Dit weekend komt zijn nieuwste film, Borderlands, uit, maar de vooruitzichten zijn helaas somber als we de recensies mogen geloven.

De eerste 20 recensies op Rotten Tomatoes waren zonder uitzondering negatief, wat resulteerde in een angstaanjagende 0% op de Tomatometer. Inmiddels zijn er 90 recensies geplaatst, waarvan slechts 9 positief zijn, wat de film een desastreuze score van 10% oplevert.

Slechtste film van het jaar?
Critici noemen Borderlands de slechtste film van het jaar en vragen zich af wat acteurs als Cate Blanchett en Jamie Lee Curtis in deze productie te zoeken hebben. Een criticus schreef: "Na het zien van de film wilde ik naar huis om mijn PlayStation op te blazen." Een ander voegde toe: "Deze film is niet geschikt voor critici, gamers, filmliefhebbers, en 99% van al het leven op aarde."

Borderlands, gebaseerd op de gelijknamige videogameserie, volgt een team van ongewone helden op de gevaarlijke planeet Pandora, terwijl ze jagen op de legendarische "Vault," een kluis vol immense rijkdom en geavanceerde technologie.



Oordeel zelf: Borderlands draait sinds dit weekend in de bioscoop.

NieuwsFilm