Eerste teaser trailer voor 'Toy Story 5' van Pixar

Eerste teaser trailer voor 'Toy Story 5' van Pixar

Woody en Buzz Lightyear keren na vier eerdere delen terug naar het witte doek.

Tijdens de jaarlijkse D23-presentatie heeft Pixar nieuws gedeeld over een aantal grote nieuwe projecten, waaronder de toekomst van de Toy Story-franchise.

Sinds de aankondiging van Bob Iger in 2023 dat fans meer Toy Story-avonturen kunnen verwachten, kijken fans uit naar wat Pixar voor ze in petto heeft.

Officieel
We wisten al dat Toy Story 5 eraan komt, maar nu is officieel bevestigd dat Andrew Stanton, die meeschreef aan de scripts van de eerste vier delen, ditmaal zal regisseren.

Maar dat wil niet zeggen dat Stanton geen ervaring heeft als regisseur. Sterker nog; Stanton maakte eerder de films Finding Nemo, Finding Dory, Wall-E én A Bug's Life voor Pixar.

Hereniging om naar uit te kijken
En nu is er ook een eerste teaser voor Toy Story 5. En die heeft weliswaar helemaal niks weg over het plot, maar het is wel bemoedigend om te zien dat Woody, Buzz Lightyear, Jessie en de geliefde aliens allen weer van de partij zijn.



Tijdens de presentatie werd onthuld dat de stukken speelgoed het ditmaal op moeten nemen tegen een technologie waardoor verschillende exclusieve Buzz-figuren problemen veroorzaken.

Script gaf de doorslag
Vorig jaar liet Buzz-acteur Tim Allen nog weten dat hij twijfelde aan het nut van een vijfde film, maar dat hij en Tom Hanks wel al benaderd waren ervoor.



Uiteindelijk liet Allen weten dat het script dusdanig goed was, dat hij niet kon weigeren. Laten we hopen voor de fans dat dit ook echt zo is!

NieuwsFilm