Jenna Ortega geeft de echte reden voor het annuleren van 'Scream 7'

Jenna Ortega geeft de echte reden voor het annuleren van 'Scream 7'

Jenna Ortega spreekt eerlijk over Hollywood en haar breuk met de Scream-franchise.

Jenna Ortega durft steeds vaker te zeggen waar het op staat. Maar heeft er soms spijt van dat ze niet subtieler is.

In een recent gesprek met Vanity Fair hier kwam haar breuk met de Scream-franchise ter sprake. Ze verliet een mogelijk vervolg nadat Melissa Ferrera in opspraak was geraakt door een politiek statement. Jenna vertelde destijds alleen dat er een conflict in het werkschema was opgetreden.

Politiek correct
Nu zei ze: "De industrie waar we in werken is zo gevoelig. Iedereen wil maar politiek correct zijn. Maar ik vind dat als we dat doen, dat we dan het humanitaire en het integere verliezen omdat het aan eerlijkheid ontbreekt."

Na haar genadeloze kritiek op Hollywood-sterren vervolgde ze met: "Ik wilde dat we beter in gesprek konden raken. Stel je eens voor dat iedereen alles kan zeggen zonder een vooroordeel. Maar misschien beschrijf ik nu wel wat wereldvrede zou moeten zijn?"

Nieuw project
De 21-jarige actrice heeft voldoende filmprojecten liggen en is eerdaags te zien in Beetlejuice Beetlejuice. Net als bij Wednesday werkt ze hier samen met regisseur Tim Burton. Bij die bekende serie kreeg ze ruzie met de schrijvers, omdat ze aan het herschrijven was. Ze vertelt meer in de YouTube-video van Vanity Fair.



NieuwsFilm