Geweldige actie-tweeluik op Netflix weet kijkers helemaal te veroveren

Geweldige actie-tweeluik op Netflix weet kijkers helemaal te veroveren

De Kingsman-tweeluik staat nu op Netflix en trekt flink wat kijkers.

Kingsman: The Secret Service uit 2014 en Kingsman: The Golden Circle uit 2017 staan net nieuw op Netflix en hebben al een plekje bemachtigd in de Netflix Top 10, op respectievelijk de zevende en de negende plaats.

De films zijn geregisseerd door Matthew Vaughn (Argylle) en Netflix omschrijft om de films als "Explosief, Meeslepend" en "Geheim genootschap". In beide films zie je rollen van namen als Taron Egerton, Colin Firth, Mark Strong en Sophie Cookson.

Prima ontvangen
De eerste film heeft een prima score van 75 procent op de Tomatometer. "Stijlvol, subversief en bovenal leuk: Kingsman: The Secret Service laat regisseur Matthew Vaughn met veel plezier de spot drijven met het spionagegenre," luidt de critics consensus.

Het vervolg werd minder goed ontvangen met 50 procent op de Tomatometer, en de critics consensus luidt als volgt: "Kingsman: The Golden Circle biedt meer van alles wat zijn voorganger zo leuk maakte, maar mist de wilde creatieve vonk van het origineel."

Nu op Netflix
Wil je de twee films graag (nog) een keer zien? Je vindt beide films nu hier op Netflix. Op Disney+ staat de prequel The King's Man en er zou nog altijd gewerkt worden aan Kingsman: The Blue Blood.



De synopsis: Een zeer geheime Britse inlichtingendienst rekruteert een jeugdige crimineel, die door een stijlvolle mentor de fijne kneepjes van het vak wordt geleerd. En de synopsis voor deel twee: In deze tweede film uit de Kingsman-serie zoeken Eggsy en Merlin de hulp van hun Amerikaanse tegenhanger, Statesman, nadat hun agentschap is aangevallen.

Ook interessant
Griezelige thriller uit 2023 dringt de Netflix Top 10 binnen
Heb jij The Piper in de zomer van 2023 in de bioscoop gezien? Zo niet, dan krijg je nu de kans om de film te kijken op Netflix. Sinds enkele dagen... [Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair