Abrupt vertrek van Joaquin Phoenix (Joker) bij romantisch gay-drama

Abrupt vertrek van Joaquin Phoenix (Joker) bij romantisch gay-drama

Volgens een bron dicht bij de productie kreeg de 'Napoleon'-acteur "koude voeten."

De nieuwe film van Todd Haynes is in gevaar. De regisseur van Carol en May December had een project gepland met Joaquin Phoenix (Napoleon) en Danny Ramirez (Top Gun: Maverick).

De film had nog geen titel, maar werd beschreven als liefdesverhaal tussen de twee acteurs. Nu lijkt het erop dat de film helemaal niet gaat gebeuren, want Phoenix is onverwachts van het project gestapt.

Kouden voeten
Het last-minute besluit komt als een schok voor Haynes en zijn crew, die klaar stonden om over vijf dagen te beginnen met draaien. Sets waren al gebouwd en investeerders hadden de film juist gefinancierd vanwege Phoenix.

Het is onbekend waarom de acteur is weggestapt, maar volgens een bron dicht bij de productie kreeg hij "koude voeten." Dat meldt Variety. Ook wordt er gezegd dat het niet mogelijk is om de rol opnieuw te casten.

Idee van Phoenix
Volgens Haynes begon de film juist als een idee van Phoenix. "Het was een prachtige, organische [samenwerking]," zo vertelde de regisseur in september. "En Joaquin duwde het steeds verder in gevaarlijk, seksueel gebied."


Ook interessant
Deze iconische actiefilm lanceerde 23 jaar geleden de markante acteur Joaquin Phoenix
Joaquin Phoenix is zonder twijfel één van de beste acteurs van zijn generatie. Dit bewees hij natuurlijk met zijn acteerwerk in Joker, maar Phoenix levert eigenlijk altijd wel een acteerprestatie van... [Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair