Waarom huilt dit grote Marvel-personage eigenlijk in 'Deadpool & Wolverine'?

Waarom huilt dit grote Marvel-personage eigenlijk in 'Deadpool & Wolverine'?

Regisseur Shawn Levy laat zich uit over de vraag die fans al weken bezighoudt.

Met de release van Deadpool & Wolverine is er veel gedoe geweest rond de onthullingen in de film. Veel aandacht gaat uit naar de cameo's en twists in het verhaal.

Maar de film laat kijkers ook achter met een aantal onbeantwoorde vragen. Eén daarvan betreft een running joke met Ryan Reynolds' Deadpool en een ander groot personage uit het Marvel Cinematic Universe.

LET OP: dit artikel bevat spoilers voor Deadpool & Wolverine!

De TVA
In de film wordt Deadpool ontvoerd door de Time Variance Authority, waarna hij beelden te zien krijgt van het MCU. Veel van die beelden komen uit andere films, maar één clip is nieuw: we zien Deadpool in de armen van een huilende Thor (Chris Hemsworth).

"Waarom huilt Thor?" vraagt Deadpool in de film. Fans vragen zich hetzelfde af op social media, omdat de film zelf de vraag niet beantwoordt. En regisseur Shawn Levy heeft er nu op gereageerd.

Geen opzet
"Ik moet eerlijk zijn, we wilden echt een film maken die geen opzet was voor een andere film of een vervolg op wat dan ook," aldus Levy. "[Marvel-baas] Kevin Feige heeft er nooit op aangedrongen dat we een vervolgverhaal zouden maken."


Levy gaat verder: "Er is me bijvoorbeeld gevraagd waarom Thor huilt. Het antwoord is: Ik weet het niet. Niemand weet het, maar ik zou graag de man zijn die helpt uit te zoeken waarom."

Avengers
Er is veel speculatie dat we een antwoord zullen krijgen in een van de volgende Avengers-films. Dat kan nog steeds, maar volgens Levy zijn er dus nooit plannen geweest om de vraag ook echt te beantwoorden.



Deadpool & Wolverine is nu te zien in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair