Colin Farrell laat zich uit over zijn 21-jarige zoon met het Angelman syndroom

Colin Farrell laat zich uit over zijn 21-jarige zoon met het Angelman syndroom

Colin Farrell begint een stichting om oudere kinderen met een handicap, zoals zijn zoon, te helpen.

Colin Farrell begint een stichting onder zijn eigen naam om oudere kinderen met een handicap te helpen.

Zijn zoon James is 20 jaar oud en heeft het Angelman syndroom, een zeldzame neurologische aandoening die sterk lijkt op autisme. Hij wordt eerdaags 21 jaar en zal dan als volwassene door het leven gaan, terwijl hij blijvend begeleiding nodig zal hebben.

Voor het eerst open
Dus is de acteur uit Total Recall en The Batman voor het eerst open over zijn zoon en zijn handicap. Hij zei hier tegen People: "Ik wil dat de wereld aardig is tegen James. Ik wil dat de wereld hem met vriendelijkheid en respect behandelt."

Colin Farrell legt uit: "Als je kind 21 jaar oud is, is dat op zichzelf aangewezen. Alle steun die er is inclusief groepsles valt dan weg. Je hebt dan een jongvolwassene die niet kan functioneren in de maatschappij.Met deze stichting wil ik anderen helpen die speciale steun nodig hebben."

Meer mogelijk maken
Hij zegt ook: "Ik wil al jaren iets doen voor anderen die speciale behoeften hebben. Zodat ze meer mogelijkheden hebben en hulp krijgen in alle facetten van hun leven." Colin vertelt meer in de YouTube-video van People.



NieuwsFilm

meest populair