Is de nieuwe actiefilm 'Rebel Ridge' dé 'Rambo' van Netflix?

Is de nieuwe actiefilm 'Rebel Ridge' dé 'Rambo' van Netflix?

De nieuwe actiefilm van Jeremy Saulnier zit zo te zien bomvol actie.

Regisseur Jeremy Saulnier wist al eerder hoge ogen te gooien met Blue Ruin en Green Room. De laatste jaren werkte hij aan Rebel Ridge, die nu eindelijk binnenkort te zien zal zijn. Wordt dit de nieuwe Rambo van Netflix?

Rebel Ridge draait om de voormalige marinier Terry Richmond (Aaron Pierre, o.a. bekend van series als The Underground Railyard en Genius). Hij reist af naar het stadje Shelby Springs met een grote smak geld, om de borgtocht van zijn neefje te gaan betalen.

Wraak
Eenmaal daar aangekomen duurt het niet lang voordat Richmond onderschept wordt door de corrupte polite van het kleine stadje. Wanneer Richmond erachter komt dat politiechef Sandy Burne (Don Johnson) ook niet te vertrouwen is, neemt hij het heft in eigen handen.

Het verhaal klinkt misschien bekend. Het doet dan ook sterk denken aan Rambo. Netflix zal hopen op een soortgelijk succes. Andere belangrijke rollen in de film zijn weggelegd AnnaSophia Robb, James Badge Dale en James Cromwell.

Vertraging
We hebben een lange tijd moeten wachten op Rebel Ridge. In 2019 werd de film al aangekondigd, maar vanwege de pandemie liep de blockbuster veel vertraging op. Volgende maand komen we er eindelijk achter of de film een succes zal zijn voor de streaminggigant.




NieuwsFilm

meest populair