Nieuwe film met George Clooney en Brad Pitt krijgt nu al een vervolg

Nieuwe film met George Clooney en Brad Pitt krijgt nu al een vervolg

Apple heeft behoorlijk veel vertrouwen in de nieuwe komische misdaadfilm Wolfs.

De nieuwe films Wolfs met George Clooney en Brad Pitt moet nog verschijnen, maar Apple Original Films heeft er dusdanig veel vertrouwen in dat ze nu al het groene licht voor een vervolg hebben gegeven.

Deadline meldt dat Apple een deal heeft gesloten met schrijver/regisseur Jon Watts (Spider-Man: No Way Home) om terug te keren als scenarist, regisseur en producent van de sequel, waarin Clooney en Pitt ook weer van de partij zijn.

Nieuwe strategie
De komische misdaadfilm beleeft binnenkort zijn première tijdens het 81e Venice Film Festival. De film zou daarna op 20 september in de bioscopen uitkomen, gevolgd door een latere release op Apple TV+.

Die plannen zijn nu gewijzigd door de streamer. De film krijgt een gelimiteerde Amerikaanse biosrelease op 20 september en is op 27 september al te streamen op Apple TV+.

Opmerkelijke keuze
In een verklaring zei, Matt Dentler, hoofd van Apple Original Films, er het volgende over:



"Wolfs is het type event-film dat Apple TV+ de beste plek voor entertainment maakt.. Door de film in bioscopen en op streaming uit te brengen, kan het publiek er maximaal van genieten. We hopen dat de fans van de film zullen genieten en werken nu met Jon aan de sequel."

The Instigators
Een andere film van Apple die eenzelfde strategie hanteert als Wolfs is The Instigators met Matt Damon en Casey Affleck. Die film verschijnt in Nederland morgen direct op Apple TV+.



Wolfs staat in Nederland vooralsnog gepland voor een biosrelease op 19 september.

NieuwsFilm

meest populair