Grote horrorhit uit 2023 krijgt officieel een vervolg

Grote horrorhit uit 2023 krijgt officieel een vervolg

Regisseur Eli Roth geeft een update over het geplande vervolg op Thanksgiving.

Er is nog maar weinig concrete informatie over het vervolg op Eli Roth's horrorhit Thanksgiving van vorig jaar, maar we weten nu wel zeker dat de film er komt.

Roth heeft namelijk zelf tijdens een interview laten weten dat Addison Rae in elk geval opnieuw deel zal uitmaken van de cast.

Social media-ster
De regisseur deed de uitspraak tijdens een interview met Variety op de rode loper van Borderlands en zei het volgende over het aandeel van de social media-ster:

"Ik vind Addison Rae geweldig. We hebben haar met een reden in leven gehouden. Het is geen Thanksgiving-film zonder Addison Rae."

Sony is blij
Thanksgiving bereikte in 2023 de bioscopen en was een aardige hit voor Sony. De film kostte slechts 10 miljoen dollar en bracht wereldwijd 50 miljoen dollar op.



Er zijn nog geen andere castleden bevestigd voor Thanksgiving 2, maar hier zal naar verwachting snel verandering in komen.

Snij die kalkoen maar aan
We weten overigens wel dat Roth opnieuw zal samenwerken met cameraman Milan Chadima, die ook het camerawerk deed voor de films Hostel en Hostel II, alsmede de oorspronkelijke Grindhouse-trailer Thanksgiving.



Thanksgiving 2 zal naar alle waarschijnlijkheid rond november 2025 in de bioscopen draaien.

NieuwsFilm

meest populair