Het schrikbarend hoge bedrag dat Robert Downey al verdiende bij Marvel

Het schrikbarend hoge bedrag dat Robert Downey al verdiende bij Marvel

Robert Downey Jr. keert terug naar Marvel als Doctor Doom met lucratieve voorwaarden.

Robert Downey Jr. was klaar met zijn rol als superheld. Hij wilde andere dingen doen en was even bang dat hij geen andere personages meer kon spelen.

Een paar rollen verder en een Oscar voor Oppenheimer maakte hij onlangs bekend een nieuwe superheldenrol aangenomen te hebben. De acteur gaat als Doctor Doom opnieuw in zee met Marvel. Zelfs zijn naaste collega's waren verrast, want Robert Downey Jr. leek helemaal klaar met die franchise.

Gigantische omzet
Toch blijken Marvel en hij onlosmakelijk met elkaar verbonden door die eerste Iron Man. Zijn personage bracht het MCU-universum tot leven en een gigantische omzet dat in de miljarden loopt. Daar de laatste verfilmingen zonder Robert Downey niet lekker gingen, wil Marvel hem graag terug.

En ook voor Robert Downey is het inkomen lekker. Volgens een bron hier bij Variety verdiende de acteur tot nu toe 500 miljoen tot 600 miljoen Amerikaanse dollar aan de vertolking van Tony Stark. Een schrikbarend hoog bedrag.

Nieuwe verfilmingen
Ook nu zal de acteur voor de komende twee verfilmingen gelauwerd worden met een hoog inkomen en commissies. Daarnaast zal hij een privéjet ontvangen, een luxe camper en extra beveiliging. Robert Downey zal opnieuw samenwerken met de Russo-broers - een gouden combinatie voor Marvel. Meer volgt in de YouTube-video van New Rockstars.



NieuwsFilm

meest populair