Daisy Ridley deelt dat ze lijdt aan de Ziekte van Graves

Daisy Ridley deelt dat ze lijdt aan de Ziekte van Graves

Daisy Ridley lijdt aan de ziekte van Graves maar blijft actief acteren dankzij behandeling en zelfzorg.

Geen goed nieuws van Daisy Ridley. De actrice uit Star Wars is goed ziek. Gelukkig doet ze er wel alles aan om de symptomen te bestrijden, waardoor ze kan blijven acteren.

Onlangs vertelde ze hier aan Women's Health dat ze lijdt aan een autoimmuunziekte genaamd de Ziekte van Graves. Daarbij raakt de schildklier van slag wat bij haar voor hartkloppingen, afvallen en vermoeidheid zorgde. Daar kwam ze tijdens het filmen van de thriller Magpie achter, nu bijna een jaar geleden.

Moe maar aan
De 32-jarige ster vertelde: "Ik dacht dat ik me beroerd voelde omdat ik zo'n stressvolle rol speelde. Toen mijn arts me vertelde, dat je je bij die ziekte moe voelt maar het brein aan blijft staan begreep ik mezelf."

Ze zei ook: "Ik dacht dat de wereld me irriteerde, maar alles reageert zo snel dat ontspannen zijn niet lukte. Ik was me altijd bewust van gezond leven, maar nu let ik ook op well-being. Een deel van wat ik doe is holistisch."

Meer letten op lijf
Daisy Ridley deelde verder dat het beter gaat met medicatie en dat ze goed let op haar lijf. Zo pakt zij cryotherapie, sauna's, acupunctuur, massages en rust. Dit alles natuurlijk onder goede begeleiding, waardoor ze een pittige film als Young Woman and the Sea kon maken. Meer volgt in de YouTube-video van The Hollywood Reporter.



NieuwsFilm

meest populair