Wist je dat: Er daadwerkelijk een 'Jaws 5' bestaat?

Wist je dat: Er daadwerkelijk een 'Jaws 5' bestaat?

Want de reeks daalde in kwaliteit, maar was nog steeds winstgevend...

Jaws is een klassieker, Jaws 2 was vermakelijk, Jaws 3D was al matig en Jaws 4: The Revenge was hilarisch slecht. Toch zag een studio heil in een volgend deel en deze blijkt officieel nog te bestaan ook.

De sequel Cruel Jaws, met de tagline This Time It's Even More Personal Than Last Time, verscheen in 1995 en de cast en crew bestaat uit volstrekt onbekende namen die het vermelden hier niet eens waard zijn.

'Jaws 4: The Revenge' wordt er bijna acceptabel door
Ondanks de titel Cruel Jaws werd deze in de markt gezet als Jaws 5 en voor de poster werd zelfs gebruik gemaakt van het lettertype uit de franchise én de originele witte haai, terwijl het dit keer om een tijgerhaai gaat.

Voor de effecten werd weer een animatronic gebruikt en real-life materiaal en gewoon schaamteloos beelden uit de vorige delen. Op de IMDb scoort de film een 3,4 en op 'Rotten Tomatoes' staat enkel een publieksscore van 20%.

Te huur of te koop via 'Prime Video'
Het enorme monster terroriseert een strand in Florida en de bevolking doet er alles aan om hem te doden te midden van een feestdag en een vastgoeddeal tussen gangsters en de eigenaar van een waterpretpark.





NieuwsFilm

meest populair