Griezelige thriller uit 2023 dringt de Netflix Top 10 binnen

Griezelige thriller uit 2023 dringt de Netflix Top 10 binnen

De film The Piper draaide in 2023 in de bioscoop en is nu te zien op Netflix.

Heb jij The Piper in de zomer van 2023 in de bioscoop gezien? Zo niet, dan krijg je nu de kans om de film te kijken op Netflix. Sinds enkele dagen staat de thriller op de streamingdienst en staat nu op plaats 10 in de Netflix Top 10.

The Piper van regisseur Erlingur Thoroddsen wordt door Netflix omschreven met woorden als "Griezelig, Spannend" en "Bovennatuurlijke horror". Acteurs als Julian Sands, Charlotte Hope en Oliver Savell vertolken de belangrijkste rollen.

Matig ontvangen
De Tomatometer staat op een matige 50 procent[/url] na slechts zes recensies en IMDb noteert een 4,6 na 1,2 duizend stemmen. FilmTotaal-recensent Thierry Verhoeven vindt de thriller enigszins vermakelijk, en schreef in zijn recensie:

"Het is niet ondenkbaar dat alle moeite is gaan zitten in de eerste twee akten, in de hoop dat de kijker tegen het einde dusdanig mee is dat die alles accepteert."

Nu op Netflix
Als je zin hebt om The Piper te kijken, dan vind je de film nu hier op Netflix.


De synopsis van Netflix: Als een componist het onvoltooide concert van haar overleden mentor afmaakt, wekt ze een muzikale vloek op die luisteraars tot prooi maakt van een duivelse entiteit.

NieuwsFilm

meest populair