Ryan Reynolds legt uit waarom Channing Tatum "geboren is om Gambit te spelen"

Ryan Reynolds legt uit waarom Channing Tatum "geboren is om Gambit te spelen"

Ryan Reynolds prijst Channing Tatum als de perfecte acteur voor het personage Gambit.

Ryan Reynolds heeft een hoop lol beleefd aan het maken van [film=https://www.filmtotaal.nl/film/31190Deadpool & Wolverine[/film]. Niet alleen vanwege de kritische teksten richting Marvel, maar ook vanwege de vele Marvel-cameos.

Zo blijkt uit een recent Instagram-bericht dat hij zwaar onder de indruk is van zijn collega Channing Tatum. Ryan Reynolds schreef onder meer: "Chan is geboren om Gambit te spelen. Remy LeBeau zit in zijn ziel."

Een zeldzaam moment
Hij vervolgt met: "Sommige personages kunnen alleen eens in de miljard keer bestaan - en dit is het. Gambit is een van de coolste en slimste personages in comics en is nog amper uitgediept. Ik wil meer en jij ook."

Ryan zegt ook: "De kans hebben om afscheid te nemen van sommige personages is net zo belangrijk als nieuwe te introduceren. Gambit toejuichen is gemakkelijk. Juichen voor Chan ook. Hij is een van de vriendelijkste en beste mensen uit de industrie."

Terug uit de dood
Hij besloot met: "Ik ben opgetogen dat Chan Gambit uit de dood heeft doen herrijzen op de perfecte manier en het perfecte tijdstip."




NieuwsFilm

meest populair