Bekende ster uit 'Instigators' bekent waardeloze acteur te zijn: "Moeilijker dan ik dacht"

Bekende ster uit 'Instigators' bekent waardeloze acteur te zijn: "Moeilijker dan ik dacht"

Jack Harlow reflecteert op zijn acteerwerk in films met Matt Damon en Casey Affleck.

Onlangs ging de misdaadkomedie The Instigators in première. Naast Matt Damon en Casey Affleck is ook Jack Harlow te zien bij streamingkanaal Apple+.

Jack Harlow mag dan als muzikant ervaring hebben, maar zijn filmdebuut White Men Can't Jump was een ander verhaal. Hij kreeg een hoop kritiek op zijn acteerprestaties in die remake.

Waardeloze acteur
Eerlijk bekende hij aan hier dat hij in die reboot maar een waardeloze acteur was. Hij zei: "Sh*t got killed. Ik leerde dat ik veel meer werk te doen had. Ik moet beter worden als ik dit echt wil doen. Het is zwaar. Het is moeilijker dan ik dacht."

Over die mislukte film zei hij: "Je doet het of je doet het niet. White Boys voelde als een kans die je neemt en dan leer je van de ontvangst. Het is interessant, want je hebt daar geen vat op."

Voel me bevoorrecht
Over zijn tweede film met de twee Oscar-winnaars Matt en Casey zei hij: "Ik voelde me bevoorrecht dat ik met zulk talent mocht samenwerken al zo vroeg in mijn carrière. Ik vroeg me af hoe ik hierin terecht was gekomen." Meer volgt in de YouTube-video van Entertainment Tonight.



NieuwsFilm

meest populair