'Star Wars'-ster Daisy Ridley verrast: opwaaiende jas leidt tot onthullende foto

'Star Wars'-ster Daisy Ridley verrast: opwaaiende jas leidt tot onthullende foto

Na de drie Star Wars-films was het even stil rond Daisy Ridley, maar de afgelopen periode zien we haar in steeds meer films.

Actrice Daisy Ridley zien we de afgelopen tijd in meerdere films. De ster uit de Star Wars-vervolgfilms heeft er duidelijk zin in. Nu staat ze in de nieuwste editie van Women's Health.

De 32-jarige Britse actrice is niet vaak in de media te zien. Vorig jaar werd bij haar de ziekte van Graves, een auto-immuunziekte, ontdekt. In Women's Health lees je er meer over.

Ziekte
In het magazine wordt ook ingegaan op haar ziekte. "Net als zovelen van ons, leert ze voortdurend naar haar lichaam te luisteren, vooral na haar diagnose van de ziekte van Graves, een auto-immuunziekte waarbij de schildklier overactief is," aldus het bijschrift op Instagram.

"Voor Daisy is trainen een mentale ontsnapping, niet alleen een fysieke prestatie. "Het is een uurtje voor mezelf, en het is mijn tijd om te doen wat ik moet doen om mezelf goed te voelen," vertelt ze aan WH," valt er ook te lezen bij de post.

Foto's
Op een van de foto's zien we de actrice uit een van de volgende Star Wars-films, Star Wars: New Jedi Order (2027), aan de waterkant staan en zien we haar jasje omhoog waaien. En dat leidt tot een onthullend kiekje.

Wil je de foto's van Daisy zien? Deze staan op haar Instagram.

De actrice zagen we de afgelopen periode in meerdere films, waaronder The Marsh King's Daughter en Young Woman and the Sea. Komende tijd speelt ze rollen in onder meer de films Cleaner, We Bury the Dead, Women in the Castle en Federico, the imaginary life of Fellini.

NieuwsFilm

meest populair