3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Van Whoopi Goldberg-klassieker tot recente arthouse-topper: dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

May December (2023)
Regie: Todd Haynes | Cast: Julianne Moore, Charles Melton, Natalie Portman, e.a. | Te zien op: Prime Video
Twintig jaar geleden kwam het nieuws naar buiten over de relatie van lerares Gracie en haar dertienjarige leerling Joe. Het leidde tot een groot landelijk schandaal en een gevangenisstraf voor Gracie. Vandaag de dag zijn de twee echter nog steeds samen en hebben ze drie volwassen kinderen. Hun relatie komt onder druk te staan wanneer actrice Elizabeth Berry arriveert om het stel te bestuderen voor haar nieuwe film.



Sister Act (1992)
Regie: Emile Ardolino | Cast: Whoopi Goldberg, Maggie Smith, Harvey Keitel, e.a. | Te zien op: Disney+
Delores zingt de sterren van de hemel in een nachtclub. Wanneer ze getuige is van een moord, wordt ze gedwongen om onder te duiken op een plek waar geen gangster haar zal verwachten: een klooster. Daar neemt ze het koor, dat behoorlijk vals zingt, onder haar hoede. Dankzij Delores worden de nonnen al snel bekend en stroomt de kerk steeds voller. Maar die bekendheid heeft ook een gevaarlijke keerzijde.



Passengers (2016)
Regie: Morten Tyldum | Cast: Chris Pratt, Jennifer Lawrence, Michael Sheen, e.a. | Te zien op: Netflix
Aan boord van een ruimteschip dat mensen naar een nieuw leven op een andere planeet brengt, ontwaakt Jim decennia eerder dan gepland uit zijn kunstmatige hyperslaap. Al snel voelt hij zich ontzettend eenzaam in het verder lege schip. Jim komt voor een lastig ethisch dilemma te staan over het lot van een andere passagier.



NieuwsFilm

meest populair