Heksenfilm 'Practical Magic' wordt "geëerd door het vervolg" mét Sandra Bullock en Nicole Kidman

Heksenfilm 'Practical Magic' wordt "geëerd door het vervolg" mét Sandra Bullock en Nicole Kidman

Producent Denise Di Novi en het team achter het vervolg begrijpt hoe belangrijk de mooie thema's uit eerste film zijn voor de fans.

In een interview met het tijdschrift People gaf producent Denise Di Novi aan wat we van het vervolg mogen verwachten.

De producent werkte aan de originele Practical Magic uit 1998 en zal het vervolg co-produceren.

Mooie thema's
Di Novi vertelt dat het team achter de nieuwe film "begrijpt hoe belangrijk de eerste film is voor zoveel mensen, vooral vrouwen" en dat het team "dat zeker wil eren."

"Die film is vrolijk en er zitten zulke mooie thema's in van zusterschap en familie en acceptatie, tolerantie, liefde," voegt de producent toe.

Het wiel is al uitgevonden
"Ik denk dat de grote fout die mensen maken met sequels is dat ze het wiel opnieuw willen uitvinden en mensen willen verrassen of wat dan ook," aldus de producent.


Naast terugkerende thema's zullen de hoofdrolspeelsters uit de originele film ook terugkeren. In juni werd aangekondigd dat Sandra Bullock en Nicole Kidman terugkeren voor het vervolg.

Een vloek
In de film uit 1998 speelden Kidman en Bullock de Owens-zussen, twee heksen in Massachusetts die moeten omgaan met een vloek die hen ervan weerhoudt om echte liefde te vinden.

Details van Practical Magic 2 zijn nog geheim, maar hoogstwaarschijnlijk volgt het vervolg, de vervolgroman van Alice Hoffman uit 2021, getiteld 'The Book of Magic'.

Een hereniging
In dit boek worden de Owens-zussen herenigd met hun lang verloren gewaande broer en leren ze tegelijkertijd meer over de matriarch van de familie, Maria Owens.

NieuwsFilm

meest populair