De nieuwe vriend van Sofia Vergara lijkt verrassend veel op haar ex Joe Manganiello

De nieuwe vriend van Sofia Vergara lijkt verrassend veel op haar ex Joe Manganiello

Sofia Vergara en Joe Manganiello zijn gescheiden vanwege verschillen over kinderen en hebben nieuwe partners.

Sofia Vergara (52) en Joe Manganiello (47) zijn gescheiden. Beide sterren lijken vrede te hebben met het beëindigen van hun relatie - al weersprak Joe laatst wel een hardnekkig gerucht.

Volgens de actrice van Modern Family kwam de echtscheiding doordat Joe kinderen wilde. Sofia heeft daar geen behoefte meer aan, want haar zoon uit een vorige relatie is al een volwassen kerel. De acteur uit The Batman vertelde recent dat hij een zwangerschap niet had afgedwongen, want zo zit hij niet in elkaar.

Gelukkig met een ander
Joe is inmiddels gelukkig met actrice en presentatrice Caitlin O'Connor. Volgens het artikel hier van People leerden ze elkaar bij een after party in een jacuzzi kennen. Het klikte meteen.

Waar Caitlin qua uiterlijk niet op Sofia lijkt, blijkt ze in het dagelijkse leven erg grappig te zijn en heel intelligent - net als Sofia. De bekende komedienne blijkt echter wel qua uiterlijk voor een Joe Manganiello te zijn gegaan - en sommige kijkers bij haar Instagram-bericht vergissen zich dan ook.

Knappere versie
Op haar Instagram plaatste Sofia onlangs een foto van een misschien wel knappere versie. Haar Justin Saliman is namelijk een orthopedisch chirurg. En het ziet ernaar uit dat ze samen een heerlijke vakantie hebben in Italië.




NieuwsFilm

meest populair