Leonardo DiCaprio (49) en Tobey Maguire (49) worden weer gespot met jonge vriendinnen

Leonardo DiCaprio (49) en Tobey Maguire (49) worden weer gespot met jonge vriendinnen

Leonardo DiCaprio en Tobey Maguire onderhouden al sinds hun kindertijd een hechte vriendschap.

Waar Matt Damon en Ben Affleck al vanaf kleins af aan met elkaar bevriend zijn, zijn Leonardo DiCaprio en Tobey Maguire dat ook. Ze hebben een zogeheten bromance, een term voor vrienden die elkaar zien als broers.

Leonardo en Tobey leerden elkaar kennen in de jaren 80. Ze waren kindsterretjes in Hollywood en hebben meerdere keren in dezelfde films gespeeld - denk aan This Boy's Life, Don's Plum en The Great Gatsby.

Vriendschap blijft bestaan
Naast competitiedrang voelden beiden ook vriendschap voor elkaar, waardoor de goede band bleef. Tobey leeft de laatste jaren gescheiden van zijn gezin, waardoor hij meer tijd kan doorbrengen met Leonardo die bekendstaat als eeuwige vrijgezel en feestbeest.

Zo kan het gebeuren dat beide sterren ook deze zomer op een luxe jacht worden aangetroffen - nu in Sardinië. Dat beiden 49 jaar zijn, weerhoudt hen er niet van hen te omringen met jonge meiden. Leonardo heeft op dit moment een flirt met het Italiaanse model Vittoria Ceretti (26), terwijl Tobey flirt met het Nederlandse model Babette Strijbos (24).

Flirts komen en gaan
Maar deze relaties kunnen morgen weer over zijn. Foto's van de stelletjes volgen hier bij People. PageSix heeft verschillende YouTube-filmpjes van hun uitjes, zoals deze. De reacties van kijkers liegen er niet om.



NieuwsFilm