David Ayer geeft de hoop niet op voor zijn 'Suicide Squad' directors cut

David Ayer geeft de hoop niet op voor zijn 'Suicide Squad' directors cut

De regisseur komt met een nieuwe poster en droomt nog steeds van de originele versie.

Zack Snyder mocht zijn directors cut van Justice League uitbrengen, maar regisseur David Ayer hoopt dat zijn Suicide Squad hetzelfde meemaakt. De filmmaker heeft de hoop nog niet opgegeven en laat zich hier nu opnieuw over uit.

Op sociale media laat Ayer, eveneens bekend van Bright en de recente The Beekeeper, zich er weer eens over uit. Zo zei de regisseur: "Het loslaten van 'Suicide Squad' is lastiger dan te stoppen met roken".

Hoop
Volgens Ayer werd zijn Suicide Squad-film behoorlijk aangepast nadat Batman vs Superman flopte. De regisseur zegt dat Warner Bros. geen risico wilde nemen met een opnieuw serieuze en donkere blockbuster, waardoor zijn originele visie behoorlijk werd verknipt.

Dit resulteerde in meer komedie-achtige elementen in Suicide Squad, maar volgens Ayer zijn er nog heel veel ongebruikte scènes die meer dan de moeite waard zijn. Deze duistere versie wil de regisseur dan ook nog steeds uitbrengen.

Boos
Ayer zei eerder: "Het was vreselijk om deze verminkte versie van mijn werk te zien. Het is kapot gemaakt. Ik geef de hoop niet op en wil mijn film en verhaal nog steeds uitbrengen." Bekijk hier de nieuwste poster die de regisseur van zijn directors cut deelde.




NieuwsFilm