De nieuwe film van Bradley Cooper start volgende maand: 'Is This Thing On?' met Emily Blunt

De nieuwe film van Bradley Cooper start volgende maand: 'Is This Thing On?' met Emily Blunt

De bekende acteur gaat aan de slag met zijn derde regieklus.

Bradley Cooper is natuurlijk al decennialang actief als acteur, maar ook als regisseur wist hij al hoge ogen te gooien. Niet zo heel gek dus, dat hij aan de slag gaat met alweer zijn derde film. Hier werkt ook een van de beroemdste actrices in Hollywood aan mee.

Cooper kwam in 2018 met een sterk regiedebuut met A Star Is Born, dat hij vorig jaar opvolgde met de eveneens goed onthaalde Maestro. Dit smaakte klaarblijkelijk naar meer, want nu werkt hij weer aan een nieuw project genaamd Is This Thing On?.

Wat te verwachten
Hiervoor zal Cooper samenwerken met Will Arnett en Emily Blunt, die normaal gesproken ook belangrijke rollen in de film spelen. Cooper zelf zal niet alleen het script en de regie voor zijn rekening nemen, maar eveneens een van de hoofdrollen.

Heel erg lang zal het niet meer duren voordat de camera's beginnen te rollen. Naar verluidt zullen de opnames in september al van start gaan. Waar het verhaal precies over gaat is nog niet bekend, maar meer informatie zal ongetwijfeld snel volgen.

Oscargoud?
A Star Is Born won een Oscar van de maar liefst 8 nominaties, terwijl Maestro ook 7 keer genomineerd werd in verschillende categorieën, maar wel met lege handen naar huis ging.



Cooper zelf maakte al 12 keer kans op een van de felbegeerde gouden beeldjes, maar won ook nog nooit. Misschien is het deze keer dan wel raak.

NieuwsFilm

meest populair