3 bizarre scifi-films om vanavond te kijken

3 bizarre scifi-films om vanavond te kijken

Liefhebbers opgelet: deze gave films kijk je nu op streaming en vod.

Op de verschillende streamingdiensten vind je heel veel films, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. FilmTotaal heeft vandaag drie opvallende en soms bizarre scifi-films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Annihilation (2018)
Regie: Alex Garland | Cast: Natalie Portman, Oscar Isaac, Tessa Thompson, e.a. | Te zien op: Netflix
Biologe Lena onderneemt samen met vier andere vrouwen een expeditie naar een mysterieus gebied waar de natuurwetten niet gelden. Door die plek is Lena namelijk de liefde van haar leven verloren. Maar het gebied blijkt een nog grotere bedreiging te vormen, omdat het zich steeds verder uitbreidt en de gehele aarde dreigt op te slokken.



Everything Everywhere All at Once (2022)
Regie: Daniel Kwan en Daniel Scheinert | Cast: Michelle Yeoh, Ke Huy Quan, Jamie Lee Curtis, e.a. | Te zien op: Film1 / Prime Video
De uitgebluste vijftiger Evelyn, die samen met haar man Waymond een wasserette runt, ziet flink op tegen de belastingaangifte. Met haar dochter Joy kan ze niet door een deur. Exact op het moment dat het haar allemaal te veel wordt, verscheurt het universum in een oneindig aantal universa. Zo leert Evelyn hoe haar leven er had uitgezien als ze andere keuzes had gemaakt.



Donnie Darko (2001)
Regie: Richard Kelly | Cast: Jake Gyllenhaal, Drew Barrymore, Patrick Swayze, e.a. | Te zien op: Videoland
Donnie is een normale tiener wiens leven overhoop wordt gegooid wanneer er een vliegtuigmotor op zijn huis stort. Hij ontsnapt aan de dood, maar krijgt last van hallucinaties. Hij begint regelmatig bezoek te krijgen van een monsterlijk reuzenkonijn dat hem opdraagt de meest vreemde dingen te doen. Zijn omgeving maakt zich grote zorgen.



NieuwsFilm

meest populair