$166 miljoen kostende scifi-tweeluik van Netflix weet kijkers weer enigszins te beroeren

$166 miljoen kostende scifi-tweeluik van Netflix weet kijkers weer enigszins te beroeren

De Rebel Moon-films van Zack Snyder zijn terug in een nieuw en langer jasje.

Afgelopen vrijdag verschenen de director's cuts van de tweeluik Rebel Moon op Netflix. De langere R-rated versies van regisseur Zack Snyder lijken echter geen enorme indruk achter te laten. Op dit moment staat alleen de eerste director's cut in de top 10, als hekkensluiter.

De director's cut van Rebel Moon - Part One: A Child of Fire heet opvallend genoeg anders, namelijk Rebel Moon - Chapter One: Chalice of Blood en staat op Netflix vermeld als Rebel Moon - Part One: Director's Cut. De streamingdienst beschrijft de scifi-film de woorden "Bloederig, Meeslepend" en "Episch".

Ontvangst
Het lijkt er verdacht veel op dat de aangepaste versies niet veel beter zijn. De regisseursversie van Part One staat op slechts 25 procent op de Tomatometer. De originele versie kwam tot 22 procent.

De reactie van William Bibbiani van TheWrap klopt waarschijnlijk als een bus: "Mensen die de eerste keer niet onder de indruk waren, zullen waarschijnlijk hun mening niet snel veranderen."

Nu op Netflix
Wil je Chapter One: Chalice of Blood én Chapter Two: Curse of Forgiveness graag zien? Je vindt de aangepaste versies van de Rebel Moon-films nu hier op Netflix.


De synopsis van Rebel Moon: Wanneer de meedogenloze legers van de Moederwereld een rustig boerendorp op een verre maan bedreigen, biedt een mysterieuze outsider de enige hoop op overleving.

Ook interessant
Eerste recensies 'Rebel Moon - Part One: Director's Cut': dezelfde scifi-rommel of veel beter?
De director's cuts, Chalice of Blood en Curse of Forgiveness, die op 2 augustus op Netflix werden uitgebracht vertegenwoordigen de.. [Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair