Angelina Jolie over 15 jaar jongere acteur: "hij is een cadeautje"

Angelina Jolie over 15 jaar jongere acteur: "hij is een cadeautje"

Hollywood verbindt verrassende vriendschappen zoals Angelina Jolie en Jack O'Connell, ondanks leeftijdsverschillen.

Hollywood brengt mensen samen die elkaar in het normale leven niet gezien zouden hebben. Voor de kijkers thuis maken die ongebruikelijke vriendschappen het leven juist een stukje leuker.

Zo waren mensen laatst verrast om Russell Crowe, Johnny Depp en Ed Sheeran samen te zien. Zij traden op bij een concert van Andrea Bocelli en blijken goed bevriend te zijn ondanks hun leeftijdsverschillen en interesses. Ook Brie Larson en Iman Vellani zijn totaal anders en dik bevriend sinds The Marvels.

Trouwe fans
Nu blijkt Angelina Jolie sinds Unbroken een trouwe fan te zijn van de 15 jaar jongere Jack O'Connell. Angelina is naast een keigoede actrice ook een keigoede regisseur en producer. Zij regisseerde Jack in het haast ongeloofwaardige waargebeurde verhaal.

Hier bij enews vertelde ze over hem: "Hij is een cadeautje om als regisseur voor je lens te hebben. Hij maakt elk moment eerlijk. Ik liet de auditietape aan Louis Zamperini zien en hij glimlachte."

Vice versa
Die warmte gaat twee kanten op, want Jack zei over haar: "Ze is niet zelfzuchtig. Ik hoop dat mee te nemen. Ze weet wat voor mij het belangrijkste is en respecteert dat. Ze heeft compassie en is bedachtzaam en vindt alles gelijkwaardig."



Meer volgt in de YouTube-video van Film4.

NieuwsFilm

meest populair