Eva Mendes en Ryan Gosling kunnen toch niet alles privé houden

Eva Mendes en Ryan Gosling kunnen toch niet alles privé houden

Eva Mendes en Ryan Gosling doorbraken hun gouden regel tijdens de Olympische Spelen voor hun kinderen.

Het was even wennen voor Eva Mendes en Ryan Gosling om samen gezien te worden. Maar voor hun kinderen en de Olympische Spelen doorbraken zij voor een keertje hun gouden regel.

Het beroemde koppel besloot al aan het begin van hun relatie om hun privéleven privé te houden. Dat gaat hen al jaren goed af, maar met zo'n groot spektakel als de Olympische Spelen is het moeilijk om camera's te ontwijken.

Zo onopvallend mogelijk
Afgelopen zondag zat het stel wel zo onopvallend mogelijk in het publiek met zonnebrillen en petten op. Ze keken naar de ruiters te paard en volgden ook de turnwedstrijden. Eva was druk bezig met het vastleggen van alles, terwijl Ryan rustig toekeek.

Beide sterren leerden elkaar kennen rond de filmopnamen van The Place Beyond the Pines. Sinds 2011 juichen ze elkaar stilletjes toe. Eva deed daarnaast een stapje terug omdat ze twee dochters kreeg en Ryan zo hard doorschoot naar de status van een wereldster.

Steunt promotie volop
In de YouTube-video van Entertainment Tonight zijn foto's te zien van hun uitje. Ook hier steunt Ryan Gosling getrouw de promotieteams door de petten van de Olympische Spelen te dragen. Hij deed dat al eerder met het boek van zijn vrouw, The Fall Guy, Barbie en The Gray Man.



NieuwsFilm

meest populair