Zac Efron belandt in het ziekenhuis na ongelukkig ongeval op Ibiza

Zac Efron belandt in het ziekenhuis na ongelukkig ongeval op Ibiza

Wat er precies is gebeurd is niet bekend maar het gaat nu gelukkig weer goed met hem.

Het was even schrikken voor Zac Efron en al zijn fans. De acteur, o.a. bekend van Baywatch en The Greatest Showman, werd onwel in een zwembad bij een villa op Ibiza. Gelukkig lijkt het nu wel weer beter met hem te gaan.

De 36-jarige acteur werd aangetroffen in het zwembad en werd door meerdere mensen eruit gehaald. Ondanks het feit dat het niet om een levensbedreigende situatie leek te gaan, werd hij uit voorzorg toch naar het ziekenhuis gebracht.

Geen zorgen
Al eerder liet een woordvoerder van Efron weten dat het enkel en alleen ging om een 'klein incident' en dat het weer goed met hem gaat. Deze woordvoerder liet er verder niks over los, maar nu laat ook de acteur zelf van zich horen.

Efron laat zich er kort maar krachtig over uit op zijn Instagram-pagina. Hij postte hier het volgende bericht: "Ik ben gelukkig en gezond. Ook wil ik iedereen even bedanken voor de beterschapswensen". Wat er dus precies aan de hand was is vooralsnog niet bekend gemaakt.

Carriere
Verder zit Efron niet stil. Dit jaar bracht hij al twee films uit, al wist hij ook in 2023 hoge ogen te gooien met The Iron Claw. Ook heeft hij al weer twee projecten op zijn agenda staan, waaronder de veelbelovende A24-film Famous.




NieuwsFilm

meest populair