Priyanka Chopra maakt gewelddadig moment mee op filmset: "Ongelooflijk om te zien"

Priyanka Chopra maakt gewelddadig moment mee op filmset: "Ongelooflijk om te zien"

De actrice lijkt een soort van 'John Wick'-achtige film op te nemen in de Caribbean.

Priyanka Chopra zit zeker niet stil. De actrice heeft maar liefst 7 projecten op de agenda staan, maar op dit moment houdt zij zich voornamelijk bezig met The Bluff. Hier deelt ze nu weer eens meerdere kiekjes van, maar schrik niet.

Chopra, die dit jaar nog te zien was in de film Love Again en de serie Citadel, wist een van de hoofdrollen te bemachtigen in The Bluff. Zij kruipt hier in de huid van een vrouw, die een rustig leventje leidt op de Caribbean, maar lang kan ze daar niet van genieten...

Aanval
Het kleine eilandje waar zij zich op bevindt wordt namelijk door piraten aangevallen. De piraten weten echter niet van haar verleden af, waardoor de rollen misschien wel eens snel kunnen omdraaien.

Wat blijkt, het personage dat Chopra speelt heeft een duister verleden. Zij was namelijk zelf een piraat en besluit korte metten te maken met de indringers. Dit gaat er blijkbaar hard aan toe, als we kijken naar de onderstaande foto's.

Bloed
Chopra heeft maar liefst bijna 92 miljoen volgers op Instagram en laat nu zien hoe zij erbij loopt tijdens de opnames. Zo te zien gaat het er hard aan toe. Zo schrijft ze: "Ik ben op de filmset, dus alles wat jullie zien is make-up. Het waren gewelddadige tijden zo rond het jaar 1800!"




NieuwsFilm

meest populair