3 goede films op Prime Video om vanavond te streamen

3 goede films op Prime Video om vanavond te streamen

Van 'Hunger Games' tot 'Road House': ontdek nu het geweldige aanbod van Prime Video.

Prime Video, de streamingdienst van Amazon, heeft heel wat topfilms in zijn catalogus staan. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie absolute filmaanraders voor je uitgezocht.

Road House (2024)
Regie: Doug Liman | Cast: Jake Gyllenhaal, Daniela Melchior, Billy Magnussen, e.a. | Kijk direct
Voormalig UFC-vechter Elwood Dalton is niet snel bang te krijgen en neemt een baan aan als uitsmijter bij een wegrestaurant in Florida. In eerste instantie lijkt deze plek het paradijs op aarde, maar al snel ontdekt Dalton dat er behoorlijk wat gevaren op de loer liggen. Rijkeluiskindje Ben Brandt heeft andere plannen met het restaurant en zoekt een geharde vechter de confrontatie.



The Ballad of Songbirds and Snakes (2023)
Regie: Francis Lawrence | Cast: Tom Blyth, Rachel Zegler, Viola Davis, e.a. | Kijk direct
Tien jaar na de bloederige opstand in Panem hoopt de jonge aristocraat Coriolanus Snow de eer van zijn familie te redden. Daarvoor moet hij wel de Hongerspelen zien te winnen als mentor. Hij krijgt de vrouwelijke tribuut uit het arme District 12 toegewezen: Lucy Gray. Snow ontwikkelt echter gevoelens voor deze zingende rebel en belandt daardoor in een ongekende interne strijd.



Gretel & Hansel (2020)
Regie: Osgood Perkins | Cast: Sophia Lillis, Sammy Leakey, Alice Krige, e.a. | Kijk direct
Gretel en haar broertje Hansel komen er helemaal alleen voor te staan. Ze trekken door het donkere bos, waar ze uiteindelijk een gitzwart huis vinden. Deze blijkt van een vriendelijke oude vrouw te zijn, die bereid is om de kinderen op te vangen. Al snel heeft Gretel echter door dat er iets niet klopt. De vrouw blijkt een heks te zijn met obscure plannen. Tegelijkertijd raakt Gretel ook gefascineerd door de vrouw.



NieuwsFilm

meest populair