3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Van film die Will Smith een Oscar opleverde tot bijzondere topper van regisseur Ruben Östlund: dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

King Richard (2021)
Regie: Reinaldo Marcus Green | Cast: Will Smith, Aunjanue Ellis, Jon Bernthal, e.a. | Te zien op: HBO Max
De achterstandswijk Compton, Los Angeles. Richard Williams is de vader van de tennissende zussen Venus en Serena. Hij heeft een duidelijk doel voor ogen: hij wil zijn dochters trainen tot het hoogste niveau. Daarvoor zet hij soms onconventionele methodes in. Uiteindelijk groeien Venus en Serena uit tot twee van de beste tennissters ter wereld.



Marriage Story (2019)
Regie: Noah Baumbach | Cast: Scarlett Johansson, Adam Driver, Laura Dern, e.a. | Te zien op: Netflix
Charlie en Nicole, beiden werkzaam in de theaterwereld, waren ooit dolgelukkig samen, maar inmiddels liggen ze in echtscheiding. Deze wordt steeds vervelender als beiden een dure advocaat onder de arm nemen om de voogdij over hun zoontje Henry uit te vechten. Hun scheiding wordt zo een lelijke strijd die alleen maar verliezers kent.



Triangle of Sadness (2022)
Regie: Ruben Östlund | Cast: Harris Dickinson, Charlbi Dean, Woody Harrelson, e.a. | Te zien op: CineMember / Film1 / Videoland
Fotomodel Carl en zijn partner Yaya, eveneens werkzaam in de industrie, worden op een luxe cruise uitgenodigd met aan boord een bont gezelschap passagiers. Door een ongeluk zinkt het jacht en strand het koppel met enkele miljardairs en een schoonmaakster op een onbewoond eiland. In een strijd om te overleven wordt alle bestaande hiërarchieën helemaal op hun kop gezet.



NieuwsFilm

meest populair