Sydney Sweeney mogelijk herenigd met Glen Powell voor 'The Running Man'

Sydney Sweeney mogelijk herenigd met Glen Powell voor 'The Running Man'

De twee waren eerder dit jaar samen te zien in de grote bioscoophit Anyone But You.

Anyone But You-acteurs Sydney Sweeney en Glen Powell worden mogelijk sneller herenigd dan je denkt.

Volgens DanielRPK zal Sweeney waarschijnlijk naast Powell te zien zijn in Edgar Wright's geplande remake van de door Arnold Schwarzenegger aangevoerde scifi-actiefilm The Running Man uit 1987.

Bizarre toekomst
Het betreft een nieuwe verfilming van Stephen King's boek uit 1982 (dat hij schreef onder het pseudoniem Richard Bachman).

Het verhaal speelt zich af in Amerika dat nu een totalitair regime is waarin gewelddadige spelshows de massa vermaakt moeten houden.

Sadistische spelshow
Een wanhopige man die geld nodig heeft om zijn zieke dochter te redden, gaat nu deelnemen aan de populairste van deze shows, waarin teams van moordenaars deelnemers moeten ombrengen. Hoe langer een deelnemer overleeft, hoe meer geld hij 'wint'.



De opnames van de film moeten in oktober beginnen in Londen. Dit zou direct zijn nadat Sweeney klaar is met de opnames van David Michod's biopic over bokser Christy Martin.

Nóg een remake voor Sweeney?
Wright schreef het script van The Running Man samen met Michael Bacall. Nira Park en Simon Kinberg produceren.

Er is een zeer grote kans dat Sweeney écht meedoet aan The Running Man. Eerder werd namelijk al aangekondigd dat ze samen met Edgar Wright werkt aan een remake van scifi-cultfilm Barbarella.

NieuwsFilm

meest populair