Vince Vaughn uit kritiek: "Studio's durven geen R-rated komedies meer te maken"

Vince Vaughn uit kritiek: "Studio's durven geen R-rated komedies meer te maken"

De acteur zegt dat ze het risico niet meer durven te nemen, maar dit wel hopelijk weer terugkeert.

Vince Vaughn was lange tijd een van de grote komediesterren. De acteur, o.a. bekend van Wedding Crashers, Old School en Swingers, is echter van mening dat de menige komedies vandaag de dag niet meer gemaakt kunnen worden.

De 54-jarige acteur zegt dat studio's het nu minder aandurven nog R-rated komedies te maken. Tijdens een recent interview laat hij zich erover uit: "Er wordt nu veel te veel nagedacht over die dingen. Er komen nu heel veel regels bij kijken van wat wel en niet kan..."

Risico
De ster vervolgt: "De leidinggevende figuren bij de studio's durven dit gewoon niet meer aan. Ze zijn bang ontslagen te worden. Ze houden zich nu aan allerlei regels en zullen niet meer buiten de hokjes kleuren".

"Zij weten dat als zij netjes blijven en zich aan het boekje houden ze dan niet te hoeven vrezen voor hun baan. Zij maken liever een film die niet werkt, maar waar ze tenminste niet gestraft voor kunnen worden".

Hoop
Toch houdt Vaughn hoop: "Mensen willen lachen. Filmfanaten willen verhalen zien die ietwat over het randje gaan en iets verder durven te gaan. Ik denk dat dit dan ook vroeg of laat weer terugkeert en dat deze komedies toch weer gemaakt zullen worden. We hebben dit nodig".




NieuwsFilm

meest populair