3 krankzinnige thrillers om vanavond te kijken

3 krankzinnige thrillers om vanavond te kijken

Kijktips voor de liefhebber: deze spannende films kijk je op streaming.

Op de verschillende streaming- en vod-diensten vind je heel veel films, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. FilmTotaal heeft vandaag drie thrillers voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Children of Men (2006)
Regie: Alfonso Cuarón | Cast: Clive Owen, Julianne Moore, Michael Caine, e.a. | Te zien op: SkyShowtime
In een duistere, mistroostige toekomst waarin mensen zich niet meer kunnen voortplanten, wordt één vrouw toch zwanger. Theo, een bureaucraat met wroeging, vecht om haar te beschermen. Hij moet haar naar The Human Project brengen, een mysterieuze groepering van knappe koppen die zich ergens in de Amazone zouden hebben verzameld om te bedenken hoe de wereld weer leefbaar gemaakt kan worden.



Leave the World Behind (2023)
Regie: Sam Esmail | Cast: Julia Roberts, Mahershala Ali, Ethan Hawke, e.a. | Te zien op: Netflix
Amanda en Clay hebben een villa gehuurd voor een weekendje weg met hun kinderen Archie en Rose. Hun rust is abrupt verstoord wanneer er 's nachts twee vreemden - G.H. en zijn dochter Ruth - voor de deur staan met slechts nieuws. Zij beweren dat er groot gevaar dreigt in de vorm van cyberaanval en zoeken onderdak. Vanaf dan wordt de situatie met de minuut spannender.



Black Swan (2010)
Regie: Darren Aronofsky | Cast: Natalie Portman, Vincent Cassel, Mila Kunis, e.a. | Te zien op: Disney+
De toegewijde balletdanseres Nina wil dolgraag de hoofdrol in het Zwanenmeer binnenslepen. Volgens haar artistiek leider heeft ze zeker talent, maar mist ze het een en ander op mentaal vlak. Haar grote rivale Lily wil de hoofdrol ook bemachtigen. Nina wordt door beiden op een breekpunt geduwd en verliest zo haar grip op de realiteit.



NieuwsFilm

meest populair