3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn aan mooie films die streamingdienst Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

They Cloned Tyrone (2023)
Regie: Juel Taylor | Cast: John Boyega, Teyonah Parris, Jamie Foxx, e.a. | Kijk direct
Drugsdealer Fontaine wordt op een dag door zijn nieuwe concurrent Isaac doodgeschoten. De volgende ochtend ontwaakt hij echter alsof er niets is gebeurd. Samen met pooier Slick Charles en diens prostituee Yo-Yo wil hij dit vreemde incident onderzoeken. Hun aanwijzingen leiden naar een duister complot waarvan de zwarte bevolking het slachtoffer is. Het drietal besluit in de tegenaanval te gaan.



Das Boot (1981)
Regie: Wolfgang Petersen | Cast: Jürgen Prochnow, Herbert Grönemeyer, Klaus Wennemann, e.a. | Director's cut | Kijk direct
In het najaar van 1941 gaat een groep Duitse bemanningsleden onder leiding van een ervaren kapitein aan boord van een onderzeeër om zoveel mogelijk vijandelijke schepen te torpederen. Naarmate de U-96 op de Atlantische Oceaan vordert, neemt de verveling onder de bemanning toe. Tot dat de vijand in zicht komt en de paniek als snel uitbreekt.



Lady Bird (2017)
Regie: Greta Gerwig | Cast: Saoirse Ronan, Laurie Metcalf, Timothée Chalamet, e.a. | Kijk direct
Christine, die zichzelf Lady Bird noemt, is een ongemakkelijke puber die binnenkort eindexamen doet. Ze kan niet wachten om te mogen studeren. Het liefst in New York. Het benodigde geld hebben haar ouders echter niet. Haar vader is werkloos, haar moeder hijgt behoorlijk in haar nek. Ze besluit daarom zelf maar haar droom waar te maken.



NieuwsFilm