Nieuw kijkcijferkanon van Netflix staat direct bovenaan de Netflix Top 10

Nieuw kijkcijferkanon van Netflix staat direct bovenaan de Netflix Top 10

De live action-animatiefilm Saving Bikini Bottom: The Sandy Cheeks Movie direct koploper in de toplijst.

Netflix zette eerder deze week de nieuwe Originals Saving Bikini Bottom: The Sandy Cheeks Movie alias Sandy's grote film: Op zoek naar Bikinibroek online en de live action-animatiefilm staat direct bovenaan de Netflix Top 10. De film is uiteraard een spin-off van de bekende SpongeBob-films.

Saving Bikini Bottom, geregisseerd door Liza Johnson, lekte begin 2024 in zijn geheel online, waardoor de release mogelijk langer duurde. Netflix omschrijft de animatiefilm met woorden als "Grappig, Kids" en "Familierelatie". Je hoort stemmen van onder andere Carolyn Lawrence, Tom Kenny, Johnny Knoxville, Craig Robinson en Grey DeLisle.

Matig ontvangen
Hoewel de film direct bovenaan de top 10 staat, hoeft Sandy niet te rekenen op een goede ontvangst. Na negen recensies staat de Tomatometer op slechts 56 procent. De publieksscore op Rotten Tomatoes is met 36 procent ook niet denderend.

"Er is geen reden tot paniek: Bikini Bottom zal gewoon blijven leven, en SpongeBob en zijn vriendjes ook. Maar The Sandy Cheeks Movie is slechts een middelmatige dag op het strand," schrijft Adam Graham van Detroit News.

Nu op Netflix
Wil je de SpongeBob-film graag zien? Je vindt de animatiefilm nu hier op Netflix.


De synopsis: Wanneer Bikinibroek uit de oceaan wordt geschept, reizen eekhoornwetenschapper Sandy Wang en haar mattie SpongeBob SquarePants af naar Texas om hun stadje te redden.

NieuwsFilm

meest populair