Ryan Reynolds trollt bekende actrice die excuses maakt na 'Marvel'-kritiek

Ryan Reynolds trollt bekende actrice die excuses maakt na 'Marvel'-kritiek

Ryan Reynolds neemt het op voor Jamie Lee Curtis na kritiek op haar opmerkingen over Marvel.

Ryan Reynolds heeft een groot gevoel voor humor. Zeker als Marvel ter sprake komt. Als superheld Deadpool neemt hij het superhelden-genre regelmatig in de maling.

Toen Jamie Lee Curtis van de week onder vuur kwam te liggen door haar opmerkingen over het Marvel Cinematic Universe kwam hij haar ridderlijk te hulp. In zijn geval leek het meer trollen.

Iets te enthousiast
Enthousiast als de 65-jarige actrice uit Halloween is, prees ze opnieuw de filmmakers van Everything Everywhere All at Once. De bijrol in die film leverde haar een Oscar op. In een recent interview prees Jamie Lee Curtis het ingenieuze scenario met het lage budget van die met Oscars overladen film ten koste van Marvel.

Zoals de ster is, bood ze net zo gemakkelijk haar excuses aan nadat haar flapuit-opmerkingen viraal gingen en MCU-fans boos reageerden. Dus vroeg Ryan Reynolds zich terecht hardop op Twitter/X af: "Wacht, moet iedereen z'n excuses aanbieden voor de kritiek op Marvel na Avengers Endgame?"

Tegenvallende resultaten
Marvel presteert namelijk ondermaats met de laatste filmprojecten zoals The Marvels en Ant-Man and the Wasp. Aan de andere kant doet Deadpool & Wolverine het nu al uitstekend. Ook al zegt Deadpool onder meer in de film tegen Wolverine: "Welkom bij het MCU. Je komt wel op een laag punt binnen."



NieuwsFilm