3 hele goede films om vanavond op Disney+ te streamen

3 hele goede films om vanavond op Disney+ te streamen

Alles van het Huis van de Muis: ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

Disney+ bevat niet alleen alle films uit het Huis van de Muis, maar dankzij Star ook een hoop andere content. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en drie interessante, leuke en goede filmtips voor je op een rijtje gezet.

Poor Things (2023)
Regie: Yorgos Lanthimos | Cast: Emma Stone, Willem Dafoe, Mark Ruffalo, e.a. | Kijk direct
Wanneer Bella de verdrinkingsdood vindt, weet de briljante chirurg Godwin Baxter haar weer tot leven te wekken door het brein van haar ongeboren kind in haar schedel te plaatsen. Bella heeft al gauw door haar brein achterloopt op haar lichaam, maar dat weet ze prima te compenseren met haar leergierigheid. Haar honger naar kennis leidt onder meer tot een wild avontuur met Duncan, een nogal gladde advocaat.



All of Us Strangers (2023)
Regie: Andrew Haigh | Cast: Andrew Scott, Paul Mescal, Claire Foy, e.a. | Kijk direct
De eenzame veertiger Adam werkt als scenarioschrijver in Londen en woont in een bijna lege torenflat. Op een dag staat zijn jongere en knappe buurman Harry voor de deur, een mysterieuze gozer. De twee ontwikkelen een bijzonder hechte band. Ondertussen bezoekt Adam zijn ouderlijk huis ter inspiratie voor een opdracht, waar het lijkt of zijn overleden ouders nog altijd leven.



Bad Times at the El Royale (2018)
Regie: Drew Goddard | Cast: Chris Hemsworth, Dakota Johnson, Jeff Bridges, e.a. | Kijk direct
Zeven vreemden met ieder een duister geheim ontmoeten elkaar in een afgelegen, louche hotel, dat precies van Californië en Nevada ligt en een sinister verleden heeft. Tijdens een laatste, mogelijk fatale nacht krijgt iedereen de kans om iets goed te maken - voordat alles naar de verdoemenis gaat.



NieuwsFilm

meest populair