4 grote films op SkyShowtime die je dankzij Ziggo gratis kijkt

4 grote films op SkyShowtime die je dankzij Ziggo gratis kijkt

De bekende telecomaanbieder biedt de content van de populaire streamingdienst SkyShowtime gratis aan.

Ziggo werkt sinds vorig jaar samen met SkyShowtime. Klanten met een TV Max-abonnement krijgen nu toegang tot de films en series van de streamingdienst. Deze vier films kun je nu gratis via SkyShowtime kijken dankzij Ziggo.

Mission: Impossible - Dead Reckoning (2023)
Regie: Christopher McQuarrie | Cast: Tom Cruise, Hayley Atwell, Rebecca Ferguson, e.a. | Kijk direct
De wereld wordt bedreigd door een op hol geslagen AI-entiteit. Deze kan alleen uitgeschakeld worden met een sleutel bestaande uit twee delen. Aan geheim agent Ethan Hunt en zijn IMF-team om deze als eerste te vinden. Zo begint Hunt aan zijn gevaarlijkste missie ooit.



Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves (2023)
Regie: John Francis Daley en Jonathan Goldstein | Cast: Chris Pine, Michelle Rodriguez, Justice Smith, e.a. | Kijk direct
Dief Edgin Darvis en vechtersbaas Holga Kilgore weten te ontsnappen uit een zwaarbewaakte gevangenis. Vervolgens proberen ze hun oude bende weer bij elkaar te brengen. De groep waagt zich aan een spectaculaire overval om een bijzonder relikwie te stelen. Maar wanneer ze de verkeerde mensen tegen zich in het harnas jagen, loopt alles gigantisch uit de hand.



The Super Mario Bros. Movie (2023)
Regie: Aaron Horvath en Michael Jelenic | Cast: Chris Pratt, Anya Taylor-Joy, Jack Black, e.a. | Kijk direct
Loodgieters en broers Mario en Luigi willen een waterleiding in Brooklyn repareren, maar worden meegezogen door een mysterieuze buis die hen van elkaar scheidt en naar een magische wereld brengt. Aan Mario om Luigi terug te vinden. Zo begint hij aan een groots avontuur. Hij krijgt hulp van een prinses genaamd Peach en moet het opnemen tegen de machtige Browser die de wereld wil veroveren.



Five Nights at Freddy's (2023)
Regie: Emma Tammi | Cast: Josh Hutcherson, Elizabeth Lail, Matthew Lillard, e.a. | Kijk direct
Mike gaat aan de slag als nachtwaker in een leegstaande pizzeria. Al tijdens zijn eerste dienst komt hij erachter dat de nacht doorkomen bij Freddy's nog niet zo eenvoudig is. De bewaker wordt geconfronteerd met vier moordlustige mascottes en moet vechten voor zijn leven.



NieuwsFilm

meest populair