Wat vindt 'Man of Steel'-regisseur Zack Snyder van het nieuwe 'Superman'-kostuum?

Wat vindt 'Man of Steel'-regisseur Zack Snyder van het nieuwe 'Superman'-kostuum?

Het nieuwe pak dat wordt gedragen door David Corenswet wordt niet heel enthousiast ontvangen door de fans.

Het nieuwe pak dat David Corenswet draagt in James Gunns nieuwe Superman-film kon de laatste maanden op heel wat kritiek rekenen, maar wat vindt Zack Snyder er eigenlijk van?

Snyder regisseerde de voormalige Superman Henry Cavill in Man of Steel, Batman v Superman en Justice League.

Afwachten voordat je oordeelt
Zijn keuze voor het 'sliploze' Superman-kostuum kon 10 jaar geleden ook rekenen op negatieve reacties, maar werd na de release van Man of Steel vrij snel geaccepteerd.

De grootste kritiek op de versie van Gunn is dat het pak nogal losjes lijkt te zitten, maar dit kan natuurlijk bedrieglijk zijn op de gelekte setfoto's die we hebben gezien.

Snyder enthousiast
Snyder gaf zijn oordeel tijdens een recent interview:

"Weet je, ik wil het in de film in beweging zien. Ik wil graag weten hoe het werkt als onderdeel van het verhaal. Maar ik heb er veel zin in om de film te zien."

Justice Is Gray
Snyder is ondertussen zelf nog niet klaar met sleutelen aan zijn eigen DC-films. Na de 'Snydercut' van Justice League wil hij binnenkort ook een zwartwit-versie uitbrengen:

"Uiteindelijk wil ik een zwartwit-film maken. Op dit moment zijn we bezig met het voltooien van een zwartwit-versie van Justice League; de Justice Is Gray Edition. Gerechtigheid is immers niet zwartwit, maar de film wel."



Superman bereikt in juli 2025 wereldwijd de bioscopen.

NieuwsFilm