Het F-scheldwoord komt bizar vaak voor in 'Deadpool & Wolverine'

Het F-scheldwoord komt bizar vaak voor in 'Deadpool & Wolverine'

Kevin Feige beloofde niet aan het concept van Deadpool te toornen en hij heeft geleverd...

Deadpool & Wolverine breekt niet alleen box-office records. Het derde deel in de franchise, nu voor het eerst onder de vlag van Disney, vestigt ook zijn eigen records als het gaat om grof vloeken.

Sterker nog, één ondeugend en wereldberoemd woordje in het bijzonder werd nog nooit zo vaak uitgesproken in het nieuwste uitje van de 'merc with a mouth' (Ryan Reynolds) met Wolverine (Hugh Jackman).

Angst voor PG-13 rating blijkt onterecht
Volgens een rapport van de New York Post vestigde Deadpool & Wolverine een persoonlijk franchiserecord voor het gebruik van F-bombs, want er waren in totaal maar liefst 116 toepassingen van het scheldwoord.

Dit is in ieder geval meer dan de 90 keer dat het uit de monden van verschillende personages kwam in Deadpool 2 (2018) en al helemaal ruim meer dan de slechts 40 maal dat we het hoorden in Logan (2017).

Gewoon nog steeds zoals we hem kennen
Als je dus bewijs nodig had dat de geliefde anti-held niet zou worden gecastreerd onder toezicht van het Huis van de Muis, zoek dan niet verder. Complimenten voor Kevin Feige dat hij zijn belofte is nagekomen om het hoge niveau van geweld en brutale taal te behouden na de studio-overname.



NieuwsFilm

meest populair