Grote stap voor 'National Treasure 3': Terugkeer van Nicolas Cage lijkt vast te staan

Grote stap voor 'National Treasure 3': Terugkeer van Nicolas Cage lijkt vast te staan

En een zoveelste conceptversie van het scenario is eindelijk klaar...

Asjemenou, er is weer eens een (we zijn de tel kwijt) update over het eeuwig slepende en vermoeiende welles-nietes project National Treasure 3. Hebben we vandaag goed of slecht nieuws te melden?

Schrijver Ted Elliot was te gast in de 'ScreenRant'-podcast en bevestigt dat het script nog steeds herschreven moet worden en voortborduurt op de gebeurtenissen van de geannuleerde televisieserie National Treasure: Edge of History. Maar er valt vooral iets anders op aan zijn verhaal:

Goed nieuws
"Agent Sadusky van Harvey Keitel is dood, dus ik probeer net even iets anders te doen met de manier van opereren door de FBI dan in de vorige twee delen. Ze blijven wel achtervolgen en staan voor wet en orde".

"En Riley (Justin Bartha) is meer veranderd dan wie dan ook. Er zit nu veel meer diepgang in zijn innerlijke relatie met Benjamin Gates van Nicolas Cage. Ik denk dat beide acteurs er echt van zullen gaan genieten".

Schatzoeken met oude bekenden
Met zijn uitspraken lijkt Elliot toch echt duidelijk te hinten naar de definitieve terugkeer van hoofdrolspeler Nicolas Cage, wiens medewerking nog altijd niet is bevestigd, hoewel dat steeds aannemelijker wordt.

NieuwsFilm

meest populair