Peter Stormare, Maia Mitchell en Belmont Cameli voegen zich bij de 'Until Dawn'-filmcast

Peter Stormare, Maia Mitchell en Belmont Cameli voegen zich bij de 'Until Dawn'-filmcast

Stormare zal nogmaals Josh's psychiater Dr. Alan J. Hill belichamen.

Eerder dit jaar kregen we het fantastische nieuws dat er een film gebaseerd op de populaire horrorvideogame Until Dawn gemaakt zou worden.

Ook werd eerder dit jaar bekendgemaakt dat David F. Sandberg, regisseur van Annabelle: Creation en Lights out, opnieuw ging samenwerken met Annabelle: Creation-scenarist Gary Dauberman.

Josh's psychiater
Vandaag kregen we nog meer goed nieuws over de verfilming, want we gaan een bekend gezicht uit de game terugzien, namelijk Dr. Alan J. Hill, gespeeld door Fargo-acteur Peter Stormare.

Dr. Hill, in-game bekend als "The Analyst" verschijnt in de game in korte scènes, waarin hij rechtstreeks met de speler praat over het verhaal en de beslissingen die de speler genomen heeft.

Mitchell en Cameli
Naast Stormare voegt de film Maia Mitchell en Belmont Cameli toe, hun personages zijn nog niet bekendgemaakt. Het trio voegt zich bij de cast van Ella Rubin, Michael Cimino, Ji-young Yoo en Odessa A'Zion.



De horrorvideogame volgt acht vrienden die samen vastzitten op een afgelegen berg en ontdekken dat ze niet alleen zijn. Hun lot hangt af van de spelers die controle hebben over de personages.

Medio augustus
De productie van de Until Dawn-horrorfilm gaat naar verwachting medio augustus van start.

NieuwsFilm