Bijzonder grote flop met Sylvester Stallone moet Netflix nu helemaal veroveren

Bijzonder grote flop met Sylvester Stallone moet Netflix nu helemaal veroveren

De actiethriller Get Carter uit 2000 met Sylvester Stallone is een van de grootste teleustellingen van 'Sly'.

Actieheld Sylvester Stallone heeft misschien wel net zoveel hits als teleurstellingen opgeleverd. Zijn grootste hits zijn ongetwijfeld de Rocky en Rambo-films en de latere franchise The Expendables. Een van zijn grootste blunders is Get Carter uit 2000, die nu een nieuw publiek vindt op Netflix.

Get Carter is geregisseerd door Stephen Kay (Boogeyman) en Netflix omschrijft de film met woorden als "Hollywoodfilm" en "Georganiseerde misdaad". Naast Stallone zie je ook acteurs als Rachael Leigh Cook, Alan Cumming, Mickey Rourke en Michael Caine in de film.

Dikke flop
Get Carter was een enorme flop in een reeks van meerdere teleurstellingen, zoals Driven en D-Tox. Get Carter kostte ruim $63 miljoen om te maken en er werd wereldwijd slechts een kleine $20 miljoen opgehaald. De ontvangst was eveneens mager, met slechts 11 procent op de Tomatometer.

"Michael Caine komt opdagen om zijn salaris te innen, en dat geldt ook voor alle anderen in deze zoveelste middelmatige remake," luidt de Critics Consensus op Rotten Tomatoes.

Nu op Netflix
Wil jij Get Carter (nog) een keer zien? Je vindt de actiethriller nu hier op Netflix.


De synopsis volgens Netflix: Nadat zijn broer 'per ongeluk' is vermoord, komt huurmoordenaar Carter naar huis om het verleden af te sluiten, maar zoekt al snel vergelding in plaats van verlossing.

Ook interessant
Deze vergeten kaskraker op Netflix is nu weer een dik kijkcijferkanon
Matthew McConaughey is al decennialang een van de bekendste acteurs in Hollywood. Voordat hij hoge ogen wist te gooien in o.a... [Lees verder]

NieuwsFilm

meest populair