Keanu Reeves kan zijn bijzonder brute hobby niet loslaten: "bloedend op de stoeprand"

Keanu Reeves kan zijn bijzonder brute hobby niet loslaten: "bloedend op de stoeprand"

Keanu Reeves heeft een passie voor motoren en is mede-eigenaar van ARCH Motorcycles.

Keanu Reeves is niet alleen in de film een stoere vent. In het echte leven heeft hij een passie voor motoren. En dat gaat erg ver!

De acteur uit Matrix en John Wick heeft een motorcollectie met unieke exemplaren. Ook is hij mede-eigenaar van een garage, genaamd ARCH Motorcycles. De ster rijdt graag motor - nog steeds, maar in 1988 was hij wel betrokken bij een zwaar verkeersongeluk.

Bloedend en met pijn
Daarover vertelde Keanu Reeves hier aan Esquire: "Ik lag een half uur bloedend op de stoeprand. Het bot was zichtbaar door een autobumper. Het gekke is dat door de adrenaline de pijn dan niet echt voelbaar is. De gebroken ribben waren wel pijnlijk."

De ster brak daarna meer, maar stoppen met motorrijden is voor hem niet mogelijk. Hij heeft onder meer motorfietsen van Norton, Suzuki, BMW en Harley en vertelde dat het gevoel op een motor fantastisch is.

In het nu zijn
Hij zei: "Het is de fysieke sensatie, de motor, de wind, de geur, het zicht, de connectie met de motor en de natuur. Het vraagt om aandacht en aanwezig zijn. Je beweegt over de planeet - in het nu, terwijl je kunt reflecteren."



Het is een bijzonder brute hobby, maar iemand moet het doen. Keanu Reeves vertelt meer in de YouTube-video van Esquire.

NieuwsFilm