Reactie van Harrison Ford over zijn deelname aan Marvel-film ontketent kritiek onder fans

Reactie van Harrison Ford over zijn deelname aan Marvel-film ontketent kritiek onder fans

De acteur komt het MCU versterken, maar doet dat alleen vanwege het lucratieve salarisstrookje.

De legendarische Harrison Ford heeft al in heel wat grote franchises gespeeld, zoals in Star Wars en Indiana Jones. De geliefde acteur zal nu ook het MCU versterken, waar hij zich nu over uitlaat.

Ford zal namelijk te zien zijn als de nieuwe Thaddeus 'Thunderbolt' Ross in Captain America: Brave New World, een personage dat voorheen nog werd gespeeld door William Hurt. Na zijn overlijden moest Marvel op zoek naar een vervanger, die dus werd gevonden in Ford.

Rol
Hoewel we Hurt altijd alleen maar hebben gezien als Thunderbolt, gaat Ford een stapje verder, aangezien hij Red Hulk zal spelen. Dit liet hij tijdens de San Diego Comic-Con weten, al is zijn reden om deze rol te accepteren wel tamelijk merkwaardig.

Zo zei de 82-jarige acteur: "Voor deze rol was best wel wat motion-capture nodig. Waarom heb ik deze rol dan geaccepteerd? Simpel: ik maakte me er geen zorgen over en deed het voor het geld, iets dat ik al eerder heb gedaan".

Genot
Toch heeft Ford ervan genoten. Zo vervolgt hij: "Ik wil geen kritiek leveren op de film. Ik zeg gewoon dat je bepaalde dingen doet waarvan je moeder zei: "Doe dat maar niet", of iets waarvan je acting-coach ook zou zeggen dat je dit maar beter zou kunnen vermijden".



"Hoe dan ook, het was een leuk project en ik heb ervan genoten. Ik heb het elke dag naar mijn zin gehad en ik ben heel blij met de reacties op de trailer. Er staat jullie iets heel moois te wachten".

NieuwsFilm