Deze vergeten kaskraker op Netflix is nu weer een dik kijkcijferkanon

Deze vergeten kaskraker op Netflix is nu weer een dik kijkcijferkanon

Matthew McConaughey is een hit op de streaminggigant met een van zijn oude 'romcoms'.

Matthew McConaughey is al decennialang een van de bekendste acteurs in Hollywood. Voordat hij hoge ogen wist te gooien in o.a. True Detective en Dallas Buyers Club, speelde hij in diverse 'romcoms'. Eentje hiervan scoort nu weer dik op Netflix.

Voor 2010 werd McConaughey eigenlijk alleen maar gecast in romantische komedies. De acteur wilde graag eens wat 'serieuzere rollen' spelen, maar dat betekent niet dat iedereen zijn eerder werk vergeten is. Sterker nog, Failure to Launch is een grote hit op de streaminggigant.

Verhaal
In deze film van regisseur Tom Dey, o.a. bekend van Shanghai Noon en Showtime, kruipt McConaughey in de huid van Tripp, een man die de dertig al een tijdje is gepasseerd maar nog bij zijn ouders woont.

Zij hebben hier wel genoeg van en vinden dat hun zoon eens zijn eigen leven moet beginnen. Zij schakelen vervolgens de hulp in van een expert, Paula (Sarah Jessica Parker), die hierbij moet helpen. Vanaf dat moment komt het leven van Tripp op zijn kop te staan.

Succes
Ondanks het feit dat Failure to Launch geen geweldige cijfers scoort op bijvoorbeeld IMDb (een 5,6) en op Rotten Tomatoes (slechts een 23%), is deze nu wel uiterst populair op Netflix. Bekijk hieronder de trailer om te kijken of deze jou ook kan overtuigen.



NieuwsFilm

meest populair